Transport si retururi

MUR Color va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare :

Livrare prin curier NEMO Express : livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 50 lei. 

Livrare prin curier NEMO Express : tarif unic 15 lei pentru commenzi mai mici de 50 lei.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

ATENTIE : Potrivit articolului 16, litera f din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanta : furnizarea de produse, care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente. Astfel, produsele din categoria Vopsele, care sunt colorate conform cartelelor de culori prezentate in format electronic pe www.murcolor.ro , nu pot fi returnate.

Astfel, va recomandam, ca inainte de a plasa o comanda din categoria Vopsele, Tencuieli, Vopsele Decorative, sa comandati mostrele reale ale acestor produse, disponibile pe site la pretul unic de 1 leu bucata, apoi sa comandati produsele dorite din categoriile enuntate anterior.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dumneavoastra. Exceptie fac comenzile online achitate cu cardul. In cazul acesta, suma va fi rambursata in contul cardului din care s-a efectuat plata.

Expediati produsele la adresa Blejoi 921, 107070 ( Cartier Albert ) ,Judet Prahova, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. 


Pentru alte detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.