Despre noi

Fondat in anul 2008, Hauser Group, este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de tapet din Romania.

Suntem importatori exclusivi pentru brandul MARBURG Tapetenfabrik din Germania, unul dintre cei mai vechi producatori de tapet din Europa, cu o istorie de 175 ani.

Oferim servicii complete de montaj tapet de peste 10 ani, cu referinte pe piata hoteliera, inclusiv unul dintre putinele hoteluri de 5 stele din Romania.

Incepand cu anul 2015, am inceput productia de vopsele premium la Ploiesti, sub brandul MUR Color/MURO Manufactura de Vopsele. Productia de vopsele se realizeaza intr-o facilitate proprie, in sistem manufacturier, unde utilizam cele mai bune materii prime din lume. Sistemul de colorare este asigurat printr-un parteneriat cu grupul CROMOLOGY, unul dintre cei mai importanti producatori de vopsele din Europa si din lume. 

Detinem in proprietate un showroom de 500 mp in Ploiesti si avem o retea de peste 50 de parteneri in Romania.

Produsele noastre sunt de nivel calitativ peste mediu, iar experienta de 15 ani, impreuna cu peste 10.000 de clienti multumiti, ne recomanda, ca un partener de incredere pentru dumneavoastra!

Mur Color Sediu